Lirik Lagu Bareng Bareng Nerima - Wa Kancil Ft Ayu Karlina

BARENG BARENG NERIMA Voc. Wa Kancil Ft Ayu Karlina Cipt. Wa Kancil Arr. Jawara Studio Duwure gunung kakang tanjaki Ombak segara kakang liwati Sayange kakang cintane kakang Bli kanggo dolanan... Sena…

Lirik Lagu Mantan Terindah - Diana Sastra

MANTAN TERINDAH Voc. Diana Sastra Cipt. Lee Hin Arr. Casyadi Jagat padang katon peteng Lunga langka sing kedeleng Ati sunyi jiwa sepi Tanpa sampean ana ning iringan... Inget kakang ngundang sayang…

Lirik Lagu Kisah Kenangan (Apa Salae) - Diana Sastra

KISAH KENANGAN (APA SALAE) Voc. Diana Sastra Cipt. H. Udin Zein Arr. - Pira lawase pira jamane Ditinggal lunga mendi parane Apa salahe apa dosae Sampe seprene langka kabare Pira lawase... Kisah kena…

Lirik Lagu Mental Anggur - Susy Arzetty

MENTAL ANGGUR Voc. Susy Arzetty Cipt. Wadi Oon Arr. Agus Manthep Lir kembang melati... Dau mekar lagi bengi Sun ditinggal laki... Resmi rangda lagi wingi Nung nang ning nang ning nung n ing nang nin…

Lirik Lagu Cinta Ora Kuasa - Dian Anic

CINTA ORA KUASA Voc. Dian Anic  Cipt. Didit Nata Jaya Arr. - Ning duwure sajadah sun nawuraken doa Kanggo wong sing tek sayangi najan tanpa duweni Ning setiap sujude tek sebut arane Mugia kakang bah…

Lirik Lagu Tuku Gelang - Susy Arzetty Ft Suka Wijaya

TUKU GELANG Voc. Susy Arzetty Ft Suka Wijaya Cipt. Yoyo Suwaryo Arr. - Keduhung laki sampean Ora bisa luru pangan Wonge bodo kaya kebo Planga plongo kaya ki jomblo Weru mengkenen akhire Kula emong d…

Lirik Lagu Nagih Utang - Ochol Dhut

NAGIH UTANG Voc. Ochol Dhut Cipt. Zale RM Arr. Casyadi CN Dudu wong sugih sun masih kurang Nanging batur nyilih sun bli tegelan Yen wayahe butuh kadang sok blenak Lagi utang ngrayu di tagih nyentak …

Lirik Lagu Ke Ge'eran - Dian Anic Ft Wa Kancil Wa Koslet

KE GE’ERAN Voc. Dian Anic Ft KK (Wa Kancil & Wa Koslet Cipt. Wa Kancil Arr. Wa Kancil Wong wadon sapa arane Ayu temen ning parase Aja larak lirik bae Wong kawin gede ongkose Mekaya dingin...  …

Lirik Lagu Lawas Pisahan – Tia Jepang Ft Mamin Kedung

LAWAS PISAHAN Voc. Tia Jepang Ft Mamin Kedung Cipt. Ipul BM Arr. Herry Panjoel Rasa kangen kula ning kakang Wis ora bisa ketahan Najan sering video call an Kula pengen ning sandingan Dudu kakang w…

Lirik Lagu Metu Talake - Wawan Oies

METU TALAKE Voc. Wawan Oies Cipt. Ali Gangga Arr. Ahmad Nasrudin Kaya ilang harga diri wong lanang Nembe balik kien sira jaluk pegatan... Larane ning ati kaya wis bli kuat  Rabi balik maksa jalu…
Terbaru Lebih lama
Subscribe Our Newsletter