Lirik Lagu Tarling Ayu Dermayu - Naksir

Lirik Lagu Tarling Naksir - Ayu Dermayu

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...

Reff:
Kula seneng kula demen
Dudu saking karna ganteng
Kula cinta kula tresna
Karna kakang lanang setia...

Senajan adoh sing mata
Nanging parek ning ati
Kula rela digawe apa
Asal kakang ngawin kula...

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...

Reff:
Kula seneng kula demen
Dudu saking karna ganteng
Kula cinta kula tresna
Karna kakang lanang setia...

Senajan adoh sing mata
Nanging parek ning ati
Kula rela digawe apa
Asal kakang ngawin kula...

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...
Bli karo sampean
Angger tetep ora bisa
Yen kudu pisahan...

Biasa sedina dina
Sun bisa ngrangkul raga
Sekien kita pisahan
Kakang terbang kerja ning taiwan...

Reff:
Bandara dadi saksine
Sun pisah rong taun lawase
Bandara dadi saksi bisu
Rong taun kakang tek tunggu...

Senajan adoh adohan
Nanging ati kita bli bakal pisahan...

Sebisa bisane kula
Bli karo sampean
Angger tetep ora bisa
Yen kudu pisahan...

Biasa sedina dina
Sun bisa ngrangkul raga
Sekien kita pisahan
Kakang terbang kerja ning taiwan...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ayu Dermayu - Naksir"

Posting Komentar