Lirik Lagu Tarling Mey Berby - Syarat Siji

Lirik Lagu Tarling Syarat Siji - Mey Berby

Sampean teka gawa cinta
Lunga ninggali lara
Jare kula sing dipilih
Malah milih balik ning rabi...

Wani ndemeni bli wani megat
Wani ndemeni kula
Bli wani megat sing tua
Angger kula sing dilelara...

Reff:
Sun gelem dadi siji
Nanging syarate siji
Yen kakang bener demen
Rabi kakang pegaten...

Pengen dihalal aken
Malah ditinggal aken
Kepengen ganti rabi
Tapi wedi ning rabi...

Cinta kehalang syarat
Kon megat rabi kakang bli kuat...

Wani ndemeni bli wani megat
Wani ndemeni kula
Bli wani megat sing tua
Angger kula sing dilelara...

Reff:
Sun gelem dadi siji
Nanging syarate siji
Yen kakang bener demen
Rabi kakang pegaten...

Pengen dihalal aken
Malah ditinggal aken
Kepengen ganti rabi
Tapi wedi ning rabi...

Cinta kehalang syarat
Kon megat rabi kakang bli kuat...

Sampean teka gawa cinta
Lunga ninggali lara
Jare kula sing dipilih
Malah milih balik ning rabi...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Mey Berby - Syarat Siji"

Posting Komentar