Lirik Lagu Susy Arzetty - Seketip Mata

Judul Lagu : Seketip Mata
Penyanyi : Susy Arzetty
Cipt : 
Arr : 
Link Download MP3 : Susy Arzetty Seketip Mata
Link Youtube : Susy Arzetty Seketip Mata
Lirik Lagu : Susy Arzetty Seketip Mata

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon
Jagat peteng kilate padang
Banyu mata melimbang limbang

Mendung peteng ngadang tekane sampean
Gludug ngulon muni bareng tek tangisi

Ning mata kaya kekatonan
Guyone juwet gawe demen
Ning kuping kaya rerungonen
Bisikane mesra gawe kangen

Kaya ora sanggup ngilangakene
Duh memulu mata mbayang-bayang bae...

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon

Reff :

Apa kakang bli ngrasakaken
Yen ana sing lagi kangen
Ora sanggup yen ditinggal aken
Bli kuat lawas dianggur aken

Apa kakang bli ngrasakaken
Yen ana sing lagi kangen
Ora sanggup yen ditinggal aken
Bli kuat lawas dianggur aken

Ibarat sawah ketiga
Langka udan nela bli krasa
Ana banyu setaun sepisan
Yen ketemu usum-usuman

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon
Jagat peteng kilate padang
Banyu mata melimbang limbang

Mendung peteng ngadang tekane sampean
Gludug kulon muni bareng tek tangisi

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon
Mohon diperhatikan Bahwa MUSIK yang ada di BLOG ini hanya untuk sekedar review saja, silahkan dukung dengan Membeli CD asli / Menggunakan NSP ( Nada Sambung Pribadi) Artis / Lagu yang bersangutan.

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Susy Arzetty - Seketip Mata"

Posting Komentar