Lirik Lagu Tarling Kenzhu - Wadon Sombong

Lirik Lagu Tarling Wadon Sombong - Khenzu

Duh... Nok wong ayu
Najan ilat langka balunge
Nanging sira nyesek omonge
Hinaane sira sing bakal ning jiwa
Ning waktune....
Gepok ning badan nira...

Aja dumeh ayu rupane
Sombong pisan sira omonge
Sampe sun najis dianggepe
Aduh lara kita atine...

Blenak turu bli kolu mangan
Panas batin kenang hinaan
Dudu dendam sun penasaran
Ning waktune sira kedanan...

Reff:
Sekien sira nok mareki
Nangis njaluk dadi sawiji
Najan sira sujud setaun
Kita bli bakal mai ampun...

Wadon sombong sok ngaku suci
Ora pantes napak ning bumi...

Blenak turu bli kolu mangan
Panas batin kenang hinaan
Dudu dendam sun penasaran
Ning waktune sira kedanan...

Reff:
Sekien sira nok mareki
Nangis njaluk dadi sawiji
Najan sira sujud setaun
Kita bli bakal mai ampun...

Wadon sombong sok ngaku suci
Ora pantes napak ning bumi...

Aja dumeh ayu rupane
Sombong pisan sira omonge
Sampe sun najis dianggepe
Aduh lara kita atine...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Kenzhu - Wadon Sombong"

Posting Komentar