Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Medial

Lirik Lagu Tarling Medial - Aas Rolani

Pengene kula, ngabdi ning laki
Susah lan seneng, bareng nglakoni
Sayange kakang, ora perduli
Kaya bli puas, ning rabi siji

Mambu pupur lan minyak wangi
Yen sampean balik ning rabi
Priwen arep mbakti ning laki
Yen makan ati

Reff :
Kecanthol rangda sabrang kulon
Klalen rabi, uga pengen kelon

Kegembang ning pelayan kafe
Kula rabi, dianggep sepele

Nyiksa batin nyiksa perasaan
Ndeleng kakang ati selalu
Medial..medial..medial..medial
Tingkahe slalu gawe medial

Reff :
Pengene kula, ngabdi ning laki
Susah lan seneng, bareng nglakoni
Sayange kakang, ora perduli
Kaya bli puas, ning rabi siji

Mambu pupur lan minyak wangi
Yen sampean balik ning rabi
Priwen arep mbakti ning laki
Yen makan ati

Reff :
Kecanthol rangda sabrang kulon
Klalen rabi, uga pengen kelon

Kegembang ning pelayan kafe
Kula rabi, dianggep sepele

Nyiksa batin nyiksa perasaan
Ndeleng kakang ati selalu
Medial..medial..medial..medial
Tingkahe slalu gawe medial

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aas Rolani - Medial"

Posting Komentar