Lirik Lagu Tarling Noor Elfathony - Cinta Ning Lamunan

Lirik Lagu Tarling Cinta Ning Lamunan - Noor Elfathony

Najan pada demene,
Angel ngilangakene..
Kang kudu mawas diri,
Kula due laki,
Kakang wis due rabi..

Mungkin cuma hayalan,
Cinta mung ning lamunan..
Senajan saling cinta,
Nanging ora kuasa,
Terhalang ning dosa..

reff :
Yen cinta sing sejati,
Bli kudu memiliki..
Kudu saling ngerteni,
Langka sing tersakiti..

Yen lagi kangen kula,
Dolan karo keluarga..
Modal silaturohmi,
Nambani kangen ning ati..

Tapi tulung kakang, aja nengeraken
Bokat mengko, pada mbetar paten..

Mungkin cuma hayalan,
Cinta mung ning lamunan..
Senajan saling cinta,
Nanging ora kuasa,
Terhalang ning dosa..

reff :
Yen cinta sing sejati,
Bli kudu memiliki..
Kudu saling ngerteni,
Langka sing tersakiti..

Yen lagi kangen kula,
Dolan karo keluarga..
Modal silaturohmi,
Nambani kangen ning ati..

Tapi tulung kakang, aja nengeraken
Bokat mengko, pada mbetar paten..

Mungkin cuma hayalan,
Cinta mung ning lamunan..
Senajan saling cinta,
Nanging ora kuasa,
Terhalang ning dosa..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Noor Elfathony - Cinta Ning Lamunan"

Posting Komentar