Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - ayu Mati Nempel Ning kayu Urip

Lirik Lagu Tarling Kayu Mati Nempel Ning Kayu Urip  - Dian Sastra

Lagi seneng senenge
Lagi demen demene
Wong tua ngalangi,
Blolih bli ngrestoni

Jarene kayu mati,
Nempel ning kayu urip
Bli duwe balung eri,
Mama mimi ngubangi
Harta sing didelengi

Reff :
Kakang…, oh sayang…
Awak gering, selalu mikiri sampean

Sayang…, lunga mendi…
Kula kang, kepengen ngiburi
Mamah duh kejem temen,
Kudu seangkat, kudu sepangkat sedrajat…

Jarene kayu mati,
Nempel ning kayu urip
Bli duwe balung eri,
Mama mimi ngubangi
Harta sing didelengi

Reff :
Kakang…, oh sayang…
Awak gering, selalu mikiri sampean

Sayang…, lunga mendi…
Kula kang, kepengen ngiburi
Mamah duh kejem temen,
Kudu seangkat, kudu sepangkat sedrajat…

Lagi seneng senenge
Lagi demen demene
Wong tua ngalangi,
Blolih bli ngrestoni

Jarene kayu mati,
Nempel ning kayu urip
Bli duwe balung eri,
Mama mimi ngubangi
Harta sing didelengi

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - ayu Mati Nempel Ning kayu Urip"

Posting Komentar