Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Mangan Turu Bae

Lirik Lagu Tarling Mangan Turu Bae - Diana Sastra

Kang...
Ndi sih tanggung jawabe
Sampean sih dadi laki
Ning rabi ora nafkahi

Kang...
Aja enak ngawini bae
Anak sampean wis gede
Santer pisan ning jajane

Reff:

Usaha kang coba usaha
Masa saban dina mangan turu bae...
Mekaya kang coba mekaya
Luruh kanggo kebutuhan rumah tangga...

Beras wis langka
Celengan gah wis langka
Sukiki bocah bakale mangan apa...

Kang...
Aja enak ngawini bae
Anak sampean wis gede
Santer pisan ning jajane

Reff:

Usaha kang coba usaha
Masa saban dina mangan turu bae...
Mekaya kang coba mekaya
Luruh kanggo kebutuhan rumah tangga...

Beras wis langka
Celengan gah wis langka
Sukiki bocah bakale mangan apa...

Kang...
Ndi sih tanggung jawabe
Sampean sih dadi laki
Ning rabi ora nafkahi

Kang...
Aja enak ngawini bae
Anak sampean wis gede
Santer pisan ning jajane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Mangan Turu Bae"

Posting Komentar