Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi feat Asep Risyanto Jual Mahal

Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi feat Asep Risyanto Jual Mahal

Pura pura Jual mahal, persis kaya wong bli kenal
Kelingan waktu semana, kan pernah janji setia

Demi Tuhan kula samar, hallo kang mas apa khabar
Wis setahun nembe ketemu, ati keyungyun lan rindu

Ilang susah ilang pusing, langgan lawas ketemu maning
Rasa bungah rasa seneng, wis pisah akhire pareng

Pura pura jual mahal....

Kakang kuh sing endi bae, kula pegel ngentenane
Watir sampeane bohong, wis kesel ditinggal ngloyong

Bengen kakang pernah janji, bli bakal kakang ngingkari
Besuk kita rumah tangga, iku wis bisa usaha

Bahagia kita wong loro, akhire bisa tepung jodo
Cinta suci sing abadi, ora bakal pisah sampe mati

Demi Tuhan kula samar, hallo kang mas apa khabar
Wis setahun nembe ketemu, ati keyungyun lan rindu

 Ilang susah ilang pusing, langgan lawas ketemu maning
Rasa bungah rasa seneng, wis Pisah akhire pareng

Pura pura jual mahal.....

Kakang kuh sing endi bae, kula pegel ngentenane
Watir sampeane bohong, wis kesel ditinggal ngloyong

Bengen kakang pernah janji, bli bakal kakang ngingkari
Besuk kita rumah tangga, iku wis bisa usaha

Bahagia kita wong loro, akhire bisa tepung jodo
Cinta suci sing abadi, ora bakal pisah sampe mati

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi feat Asep Risyanto Jual Mahal"

Posting Komentar