Lirik Lagu Rohid Falak ft Alek Sweet Pengen Kanda

Lirik Lagu Pengen Kanda Rohid Falak ft Alek Sweet

Nok Tati.. Menea...
Kakang arep kanda
Sing sabar lan tawakal
Bokat kakang durung bisa mekaya

Kang Rohid... laki kula
Arep ngomong apa
Sing bengen kula nerima
Najan cinta bli olih nang wong tua

Reff.
Kudu sabar lan panarima
Bokat lagi nyandang cecoba
Jodoh pati rejeki blai  Iku cuma kersa Illahi

Wong loro suka
Wong loro tresna
Saling nerima saling ampura

Kang Rohid... laki kula
Arep ngomong apa
Sing bengen kula nerima
Najan cinta bli olih nang wong tua

Reff.
Kudu sabar lan panarima
Bokat lagi nyandang cecoba
Jodoh pati rejeki blai  Iku cuma kersa Illahi

Wong loro suka
Wong loro tresna
Saling nerima saling ampura

Nok Tati.. Menea...
Kakang arep kanda
Sing sabar lan tawakal
Bokat kakang durung bisa mekaya

Kang Rohid... laki kula
Arep ngomong apa
Sing bengen kula nerima
Najan cinta bli olih nang wong tua

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Rohid Falak ft Alek Sweet Pengen Kanda"

Posting Komentar