Lirik Lagu Ayu Sanjaya - Nembe Nongol

Lirik Lagu Nembe Nongol - Ayu Sanjaya

Mendingan kita bubaran,
Wis aja demen demenan..
Kulane bli sayang maning,
Kien karena sampean..

Sekien nembene nongol,
Tekane mung padu asal..
Aja marek bati dugal,
Mendingan renggang sejengkal..

reff:
Sewulan wulan mung teka pindo,
Kien demenan apa dolanan..
Ora tek anggep wis masa bodoh,
Masa hubungan ora karuan..

Sekien nembene nongol,
Tekane mung padu asal..
Aja marek bati dugal,
Mendingan renggang sejengkal..

reff:
Sewulan wulan mung teka pindo,
Kien demenan apa dolanan..
Ora tek anggep wis masa bodoh,
Masa hubungan ora karuan..

Sekien nembene nongol,
Tekane mung padu asal..
Aja marek bati dugal,
Mendingan renggang sejengkal.

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Ayu Sanjaya - Nembe Nongol"

Posting Komentar