Lirik Lagu Ella Susanti - Sambel Goang

Lirik Lagu Sambel Goang - Ella Susanti

Larane wong digawa demenan
Sampe bli kolu nginung lan mangan
Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki...

Ngomong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti...

Reff:
Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae...

Mbakti ning laki langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butuh...

Ning rabi dewek kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane...

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki...

Ngomong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti...

Reff:
Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae...

Mbakti ning laki langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butuh...

Ning rabi dewek kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane...

Larane wong digawa demenan
Sampe bli kolu nginung lan mangan
Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki...

Ngomong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Ella Susanti - Sambel Goang"

Posting Komentar