Lirik Lagu Tarling Erna Farvisa - Tetesan Getih

Lirik Lagu Tarling Tetesan Getih - Erna Farvisa

Kaya ngrungu,
Suara halilintar..
Uwong pada ngomong,
Yen sampean kawinan..

Getih abang kaya beku,
Awak kaku kaya kayu..
Ngrungu sampean kawin,
Nangis sejerone batin..

Cinta semanis gulai,
Kien kaya bertawali..
Semenir ora nyangka,
Kekasih gawe lara..

reff:
Sampean kawinan,
Jejer pasang ning pelaminan..
Ati kula kesiksa,
Arep pegot ambegan..

Larane ati,
Ora bisa diobati..
Najan diganti emas,
Lan tetesan getih..

Cinta semanis gulai,
Kien kaya bertawali..
Semenir ora nyangka,
Kekasih gawe lara..

reff:
Sampean kawinan,
Jejer pasang ning pelaminan..
Ati kula kesiksa,
Arep pegot ambegan..

Larane ati,
Ora bisa diobati..
Najan diganti emas,
Lan tetesan getih..

Getih abang kaya beku,
Awak kaku kaya kayu..
Ngrungu sampean kawin,
Nangis sejerone batin.

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Erna Farvisa - Tetesan Getih"

Posting Komentar