Lirik Lagu Tarling Ika Susanti - Cinta Sejati

Lirik Lagu Tarling Cinta Sejati - Ika Susanti

Apa masih ana wong sing bener setia
Cintane sejati bisa dipercaya
Eman ning rabi bli pernah nyakiti
Enak blenak bareng dilakoni...

Sugih mlarat kula sih ora perduli
Jodoh pati ana ning tangan Ilahi
Duh aduh gusti kang maha welas asih
Tulungana badan kula iki...

Reff:
Bengen pernah dibohongi
Percaya ning janji janji
Yen wong lanang manis omonge
Wis pasti pahit akhire...

Kula arep ati ati
Lamun besuk payu laki
Aja sampe mengko terjadi
Olih wong lanang sing dwe rabi...

Sugih mlarat kula sih ora perduli
Jodoh pati ana ning tangan Ilahi
Duh aduh gusti kang maha welas asih
Tulungana badan kula iki...

Reff:
Bengen pernah dibohongi
Percaya ning janji janji
Yen wong lanang manis omonge
Wis pasti pahit akhire...

Kula arep ati ati
Lamun besuk payu laki
Aja sampe mengko terjadi
Olih wong lanang sing dwe rabi...

Sugih mlarat kula sih ora perduli
Jodoh pati ana ning tangan Ilahi
Duh aduh gusti kang maha welas asih
Tulungana badan kula iki...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ika Susanti - Cinta Sejati"

Posting Komentar