Lirik Lagu Isa Stevani - Jaran Kuning

Lirik Lagu Jaran Kuning - Isa Stevani

Arep adus katon sampean
Manjing kamer katon sampean
Bayangane angel dibuang
Seklayabe kula kelingan
Kelingan ning lanang pujaan...

Jaran kuning buntute siji
Pikir pusing wong pengen laki
Ora bisa diganti lanang
Demen bae karo sampean
Najan blesak rada lumayan...

Reff:
Senajan akeh wong sugih
Pada ngelamar
Atine kula bli bakal kesasar...

Kula wis nekat
Pengen dadi rabine
Najan kangelan priben bae carane...

Jaran kuning buntute siji
Pikir pusing wong pengen laki
Ora bisa diganti lanang
Demen bae karo sampean
Najan blesak rada lumayan...

Reff:
Senajan akeh wong sugih
Pada ngelamar
Atine kula bli bakal kesasar...

Kula wis nekat
Pengen dadi rabine
Najan kangelan priben bae carane...

Jaran kuning buntute siji
Pikir pusing wong pengen laki
Ora bisa diganti lanang
Demen bae karo sampean
Najan blesak rada lumayan...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Isa Stevani - Jaran Kuning"

Posting Komentar