Lirik Lagu Tarling Nenty Ardillah - Kelayu

Lirik Lagu Tarling Kelayu - Nenty Ardillah

Nasib badan lir kaya manuk ning jero kurungan,
Najan cukup bli kurang sandang ora kurang pangan..
Kula sih kelingan kakang,
Batin sun tetangisan nyiksa ning perasaan..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nenty Ardillah - Kelayu"

Posting Komentar