Lirik Lagu Sri Avista - Jala Sutra

Lirik Lagu  Jala Sutra - Sri Avista

kang maun,
tresnaning ati mung sampean siji,
keloros sungsung kula bli krasa,
rasa seneng nusuk ning dada,
sun bli berdaya,
kaya wong dijala sutra,
kang maun..”

Kang maun kula sayang,
Najan akeh sing dadi penghalang..
Najan wong tua mblolihi,
Kula ora cilik ati..

Demen setulus ati,
Kula pengen urip dadi siji..
Enak blenak tek lakoni,
Kula sayang sampe mati..

reff:
Senajan kakang anake wong bli due,
Kula nerima apa bae anane..
Batine kula kaya dijala sutra,
Pengen kelakon klalen segala gala..

Demen setulus ati,
Kula pengen urip dadi siji..
Enak blenak tek lakoni,
Kula sayang sampe mati..

reff:
Senajan kakang anake wong bli due,
Kula nerima apa bae anane..
Batine kula kaya dijala sutra,
Pengen kelakon klalen segala gala..

Kang maun kula sayang,
Najan akeh sing dadi penghalang..
Najan wong tua mblolihi,
Kula ora cilik ati..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Sri Avista - Jala Sutra"

Posting Komentar