Lirik Lagu Vivy Oktaviani - Bandar Pelem

Lirik Lagu Bandar Pelem - Vivy Oktaviani

Sapa wong sing bli seneng
Sapa wong sing bli demen
Wonge sopan lan ganteng
Lemah lembut lan kalem...

Bli kuat yen wis mandeng
Rasa pengen kenalan
Tapi kula bli wani
Watir bli diladeni...

Sapa wong sing bli seneng...

Reff:
Kulane seneng
Tapi bli kesampean
Bagen akeh wong ganteng
Tetep cinta ning sampean...

Ati penasaran
Pengen gage kenalan
Rasa kesengsem
Ning sampean si bandar pelem...

Bli kuat yen wis mandeng
Rasa pengen kenalan
Tapi kula bli wani
Watir bli diladeni...

Sapa wong sing bli seneng...

Reff:
Kulane seneng
Tapi bli kesampean
Bagen akeh wong ganteng
Tetep cinta ning sampean...

Ati penasaran
Pengen gage kenalan
Rasa kesengsem
Ning sampean si bandar pelem...

Sapa wong sing bli seneng
Sapa wong sing bli demen
Wonge sopan lan ganteng
Lemah lembut lan kalem...

Bli kuat yen wis mandeng
Rasa pengen kenalan
Tapi kula bli wani
Watir bli diladeni...

Sapa wong sing bli seneng...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Vivy Oktaviani - Bandar Pelem"

Posting Komentar