Lirik Lagu Yoshica Komara - Adus Barengan

Lirik Lagu Adus Barengan - Yoshica Komara

Yen ana jodoh tiba ning kula
Ikhlas lan ridho kula terima
Bli pandeng sugih pangkate duwur
Asal sampean ning rabi jujur...

Lamon kelakon sida kawinan
Batin wis ngucap duwe kaulan
Adus barengan keramas barengan
Banyu sepaso dicibuk wong loro...

Reff :
Umpama kakang dadi laki temon
Aja ngurangi sayang ning wong wadon
Kula bli njaluk gelang karo anting
Sing penting sering kula kesanding...

Lamon kelakon sida kawinan
Batin wis ngucap duwe kaulan
Adus barengan keramas barengan
Banyu sepaso dicibuk wong loro...

Reff :
Umpama kakang dadi laki temon
Aja ngurangi sayang ning wong wadon
Kula bli njaluk gelang karo anting
Sing penting sering kula kesanding...

Yen ana jodoh tiba ning kula
Ikhlas lan ridho kula terima
Bli pandeng sugih pangkate duwur
Asal sampean ning rabi jujur...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Yoshica Komara - Adus Barengan"

Posting Komentar