Lirik Lagu Dian Anic - Njaluk Imbuh


Lirik Lagu Njaluk Imbuh - Dian Anic

Apa Wis Hina
Lir Kesed Rega Diri
Ning Matane Sampean
Kaya Barang Lowakan

Duh Diri Kula
Wis Dianggep Apa
Sampean Marek Mung Butuh
Njaluk Imbuh
Terhina Diri
Langka Regane

Reff:

Bengen Kula
Dibuang Kaya Ampas
Dilelara Selawas Lawas

Senajana Bengen
Pernah Barengan
Tulung Aja Nganggep Murahan
Se Enake Njaluk Hubungan Badan
Nganggep Sun Gampangan

Duh Diri Kula
Wis Dianggep Apa
Sampean Marek Mung Butuh
Njaluk Imbuh
Terhina Diri
Langka Regane

Reff:

Bengen Kula
Dibuang Kaya Ampas
Dilelara Selawas Lawas

Senajana Bengen
Pernah Barengan
Tulung Aja Nganggep Murahan
Se Enake Njaluk Hubungan Badan
Nganggep Sun Gampangan

Apa Wis Hina
Lir Kesed Rega Diri
Ning Matane Sampean
Kaya Barang Lowakan

Duh Diri Kula
Wis Dianggep Apa
Sampean Marek Mung Butuh
Njaluk Imbuh
Terhina Diri
Langka Regane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Dian Anic - Njaluk Imbuh"

Posting Komentar