Lirik Lagu Gladis Oktaviyani - Bedal

Lirik Lagu Bedal - Gladis Oktaviyani

Lambe diabang-abang
Kanggo sampean
Kula dandan
Kanggo sampean...

Awak diwangi-wangi
Kanggo sampean
Kurang apa
Kula ning kakang...

Tapi angger masih
Wong lanang sering bedal...

Reff:
Jaluk gula
Dipai madu
Tek enak-enak
Kanggo wong lanang...

Angger bae
Wong lanang bedal
Masih ilok
Luruh ning dalan..

Sing ning umah ditinggal-tinggal
Rabi dianggep cuma betetan...

Awak diwangi-wangi
Kanggo sampean
Kurang apa
Kula ning kakang...

Tapi angger masih
Wong lanang sering bedal...

Reff:
Jaluk gula
Dipai madu
Tek enak-enak
Kanggo wong lanang...

Angger bae
Wong lanang bedal
Masih ilok
Luruh ning dalan..

Sing ning umah ditinggal-tinggal
Rabi dianggep cuma betetan...

Lambe diabang-abang
Kanggo sampean
Kula dandan
Kanggo sampean...

Awak diwangi-wangi
Kanggo sampean
Kurang apa
Kula ning kakang...

Tapi angger masih
Wong lanang sering bedal...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Gladis Oktaviyani - Bedal"

Posting Komentar