Lirik Lagu Isa Stevani - Peteng Pendelengan

Lirik Lagu Peteng Pendelengan - Isa Stevani

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

Kelingan waktu janji,
Wayah jam siji bengi..
Jarene ora bakal ngingkari,
Nanging tega nyakiti..

reff:
Jagad surem
mata peteng pendelengan,
Dilarai sing katon
cuma bayangan sampean..

Kaya kenen
wong lagi kepegot tresna,
Blenak ning pikiran
klalen segala-gala..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

reff:
Jagad surem
mata peteng pendelengan,
Dilarai sing katon
cuma bayangan sampean..

Kaya kenen
wong lagi kepegot tresna,
Blenak ning pikiran
klalen segala-gala..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

reff:
Jagad surem
mata peteng pendelengan,
Dilarai sing katon
cuma bayangan sampean..

Kaya kenen
wong lagi kepegot tresna,
Blenak ning pikiran
klalen segala-gala..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Pujaan lunga tanpa pamitan,
Tega ninggal si badan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Isa Stevani - Peteng Pendelengan"

Posting Komentar