Lirik Lagu Nining Sanjaya - Melas (Cipas)

Lirik Lagu Melas (Cipas) - Nining Sanjaya

Wong loro pada demene,
Mung sayang langka jodone..

Najan kakang wis due ganti,
Nanging cinta bli bisa mari..
Ho ho ho hoho..

reff:
Cinta seputih kapas,
Wong demen rasane melas..

Batin lara bli krasa,
Ngrungu anane beda..
Kecewa katon ning mata,
Nyawang sampean ning pelaminan..

Najan kakang wis due ganti,
Nanging cinta bli bisa mari..
Ho ho ho hoho..

reff:
Cinta seputih kapas,
Wong demen rasane melas..

Batin lara bli krasa,
Ngrungu anane beda..
Kecewa katon ning mata,
Nyawang sampean ning pelaminan..

Wong loro pada demene,
Mung sayang langka jodone..

Najan kakang wis due ganti,
Nanging cinta bli bisa mari..
Ho ho ho hoho..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Nining Sanjaya - Melas (Cipas)"

Posting Komentar