Lirik Lagu Ochol Dhut - Terang Terangan

Lirik Lagu Terang Terangan - Ochol Dhut

Di sayang ora
Di lelara ya
Sun kawin karo sira

Di manja ora
Di sengiti iya
Lawase rumah tangga

Yen arep milih dunya
Lagi bengen aja gelem karo kita

Yen arep milih ganteng
Lagi bengen nangapa ning kita gelem
Hoo...ho....o

Dudu wong sugih
Sun dudu wong ganteng
Nangapa sira gelem

Reff :

Kita wong mlarat
Mlaku ning dalan keciprat
Ora nganggo sedan
Cuma nggawa badan
Kepanasan, Keudanan...

Nanging harga diri
Wong lanang sing dadi laki
Najan cuma andon
Ning umae sira
Ora sudi yen ati di lelara
Nyata terang terangan
Ning kamer wong loran
Kita dudu pegata
Najan metu awak abang..

Di manja ora
Di sengiti iya
Lawase rumah tangga

Yen arep milih dunya
Lagi bengen aja gelem karo kita

Yen arep milih ganteng
Lagi bengen nangapa ning kita gelem
Hoo...ho....o

Dudu wong sugih
Sun dudu wong ganteng
Nangapa sira gelem

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

1 Response to "Lirik Lagu Ochol Dhut - Terang Terangan"