Lirik Lagu Ochol Dhut - Wis Kebuang

Lirik Lagu Wis Kebuang - Ochol Dhut

Apa arti kasih sayang
Cinta sirna kebuang
Nangisi kenangan sing ana
Mung cuma batin kesiksa

Gawe lara ning pikiran
Percuma bengen hubungan
Wis nerima korban selagane
Tapi langka katon emane
Sayange wis kebuang

Reff:
Percuma nangis
Bli bisa nambani
Batin sedih lan kecewa
Di tinggal lunga

Duh aduh gusti
Sing banget kuasa
Sing tek jaluk
Tulung tambahaken ati
Moga olih Ganti
Sing nerima apa anane

Gawe lara ning pikiran
Percuma bengen hubungan
Wis nerima korban selagane
Tapi langka katon emane
Sayange wis kebuang

Reff:
Percuma nangis
Bli bisa nambani
Batin sedih lan kecewa
Di tinggal lunga

Duh aduh gusti
Sing banget kuasa
Sing tek jaluk
Tulung tambahaken ati
Moga olih Ganti
Sing nerima apa anane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Ochol Dhut - Wis Kebuang"

Posting Komentar