Lirik Lagu Vivy Oktoviyani - Nyakiti Ati

Lirik Lagu Nyakiti Ati - Vivy Oktoviyani

Rasa lemes sekujur badan,
Rungu sampean wis due demenan..
Hancur hati rasane mati,
Yen kelingan ning janjine kakang..

Janji bengen diingkari,
Cinta suci malah dihianati..
Banyu mata sun mbrebes mili,
Kakang tega duh nyakiti ati..
Janji bengen diingkari..

reff:
Nangapa sing bengen kaca? kubengan,
Yen akhire bakal putus ning dalan..

Nangapa sing bengen kaca? demenan,
Yen kakang cuma kanggo dolanan..
Percuma wis langka harapan,
Sekien wis ndeke wong liyan..

Janji bengen diingkari,
Cinta suci malah dihianati..
Banyu mata sun mbrebes mili,
Kakang tega duh nyakiti ati..
Janji bengen diingkari..

reff:
Nangapa sing bengen kaca? kubengan,
Yen akhire bakal putus ning dalan..

Nangapa sing bengen kaca? demenan,
Yen kakang cuma kanggo dolanan..
Percuma wis langka harapan,
Sekien wis ndeke wong liyan..

Janji bengen diingkari,
Cinta suci malah dihianati..
Banyu mata sun mbrebes mili,
Kakang tega duh nyakiti ati..
Janji bengen diingkari..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Vivy Oktoviyani - Nyakiti Ati"

Posting Komentar