Lirik Lagu Tarling Wulan - Lampu Hiasan

Lirik Lagu Tarling Lampu Hiasan - Wulan

Demenan karo kula
Kawine karo tangga
Bli sanggup nyawange
Waktu pengantenane
Kumerlip lampu hiasane...

Kula dianggep sampah
Dibuang tanpa dosa
Lunga nuruti dalan
Kula tanpa tujuan
Hindari kekasih pengantenan...

Reff:
Berebes mili banyu mata ning pipi
Kekasih ati ning kula bli perduli
Lara ati demen bli dadi siji...

Gara gara cinta sampe dadi sengsara
Lunga lunga ora betah ning umah
Jiwa raga rusak karena cinta...

Kula dianggep sampah
Dibuang tanpa dosa
Lunga nuruti dalan
Kula tanpa tujuan
Hindari kekasih pengantenan...

Reff:
Berebes mili banyu mata ning pipi
Kekasih ati ning kula bli perduli
Lara ati demen bli dadi siji...

Gara gara cinta sampe dadi sengsara
Lunga lunga ora betah ning umah
Jiwa raga rusak karena cinta...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Wulan - Lampu Hiasan"

Posting Komentar