Lirik Lagu Tarling Aly Zovano - Bawang Kopong

Lirik Lagu Tarling Bawang Kopong - Aly Zovano

Perihne ngati setengah mati..
Nusuk ning jero ati..
Kelara lara nyesek ning dada..
Dikadali ning rabi kita..

Duh aduh senok.. coba ngomong..
Cintane kanggo sapa...
Lir ibarat.. bawang kopong..
Laki dianggep langka...

Cintane kaya bawang kopong..
(bawang kopong)
Laki dianggep langka ning rabi..
Kakang dianggep langka..
Slingkuh ning adepan mata...

Cintane kaya bawang kopong..
(bawang kopong)
Laki diedek edek ning rabi..
Gawe perih ning ati..
Gawelara ning dada..
Bli bakal tek ampura...

Tek pegat sira nok...
Bli sudi sira nok...
Mending kakang duda...
Tenimbang dilelara....

Perihne ngati setengah mati..
Nusuk ning jero ati..
Kelara lara nyesek ning dada..
Dikadali ning rabi kita..

Duh aduh senok.. coba ngomong..
Cintane kanggo sapa...
Lir ibarat.. bawang kopong..
Laki dianggep langka...

Cintane kaya bawang kopong..
(bawang kopong)
Laki dianggep langka ning rabi..
Kakang dianggep langka..
Slingkuh ning adepan mata...

Cintane kaya bawang kopong..
(bawang kopong)
Laki diedek edek ning rabi..
Gawe perih ning ati..
Gawelara ning dada..
Bli bakal tek ampura...

Tek pegat sira nok...
Bli sudi sira nok...
Mending kakang duda...
Tenimbang dilelara....

Perihne ngati setengah mati..
Nusuk ning jero ati..
Kelara lara nyesek ning dada..
Dikadali ning rabi kita..

Duh aduh senok.. coba ngomong..
Cintane kanggo sapa...
Lir ibarat.. bawang kopong..
Laki dianggep langka...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aly Zovano - Bawang Kopong"

Posting Komentar