Lirik Lagu Tarling Aly Zovano - Watu Krikil

Lirik Lagu Tarling Watu Krikil - Aly Zovano

Yen weruh mengkenen
Emong nrima sira
Ati panas, perihe ora kejagan
Cinta sejati, dibales lara ati

Dudu jare tangga
Sun katon ning mata
Yen sira gawa wong lanang liyan
Ati panase kaya wong kebakaran

Watu krikil
Sing dadi sandungan
Gara gara
Sira duwe slingkuan

Cinta suci
Dibales lara ati
Sira tega
Ngianati janji

Sun emong dimadu cinta
Masih mending kita pisah

Dudu jare tangga
Sun katon ning mata
Yen sira gawa wong lanang liyan
Ati panase kaya wong kebakaran

Watu krikil
Sing dadi sandungan
Gara gara
Sira duwe slingkuan

Cinta suci
Dibales lara ati
Sira tega
Ngianati janji

Sun emong dimadu cinta
Masih mending kita pisah

Yen weruh mengkenen
Emong nrima sira
Ati panas, perihe ora kejagan
Cinta sejati, dibales lara ati

Dudu jare tangga
Sun katon ning mata
Yen sira gawa wong lanang liyan
Ati panase kaya wong kebakaran

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aly Zovano - Watu Krikil"

Posting Komentar