Lirik Lagu Tarling Dian Anic ft Ochol Dhut - Batur Seklambu


Lirik Lagu Tarling Batur Seklambu - Dian Anic ft Ochol Dhut

P : Setahun setengah wis janji
Arep sabar ngenteni

L : Kien kakang arep balik
Sun bakal nagih janji

L : kangen pujaan ana ning kiriman
Sing lawas tektinggal
Kerja ning perantauan

P : Mung bisa rindu
Bli bisa ketemu
Karna kien kula wis due keluarga

Reff :
L : Rindu wis segunung
kangen bli kebendung
Wong sing ket rindu
Kehalang wis due batur seklambu

P : Cinta tek telapakl
Ning waktu bli tepat
Ketemu sampean
Ning waktu sun uwis due pasangan

L : nang ngapa bli setia nunggu
Tekang tekane

P : Sebenere sun rela nunggu
Sampean laka kabar beritane

P : Mung bisa rindu
Bli bisa ketemu
Karna kien kula wis due keluarga

Reff :
L : Rindu wis segunung
kangen bli kebendung
Wong sing ket rindu
Kehalang wis due batur seklambu

P : Cinta tek telapakl
Ning waktu bli tepat
Ketemu sampean
Ning waktu sun uwis due pasangan

L : nang ngapa bli setia nunggu
Tekang tekane

P : Sebenere sun rela nunggu
Sampean laka kabar beritane

L : kangen pujaan ana ning kiriman
Sing lawas tektinggal
Kerja ning perantauan

P : Mung bisa rindu
Bli bisa ketemu
Karna kien kula wis due keluarga

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic ft Ochol Dhut - Batur Seklambu"

Posting Komentar