Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Goang Keraton


Lirik Lagu Tarling Goang Keraton - Dian Anic

Gong sekati ana ning jero kraton,
Munine wulan mulud bengi purnama..
Lamun cinta pengen kelakon,
Nawaitune aja setengah-tengah..

Demi cinta jiwa kudu kaya pahlawan,
Aja minder najan akeh saingan..
Tombak pedang wani ngadepi,
Mbela cinta ning maut aja wedi..

Ora lanang ora wadon,
Ora tua ora enom..
Yen atine wis demen
pengen kelakon,
Yen atine wis sayang
pengen ketunggon..

Ora sugih ora mlarat,
Ora kuli ora pejabat..
Yen cinta ora laksana
ati sekarat,
Urip langka gairah
tugel semangat..

Demi cinta jiwa kudu kaya pahlawan,
Aja minder najan akeh saingan..
Tombak pedang wani ngadepi,
Mbela cinta ning maut aja wedi..

Ora lanang ora wadon,
Ora tua ora enom..
Yen atine wis demen
pengen kelakon,
Yen atine wis sayang
pengen ketunggon..

Ora sugih ora mlarat,
Ora kuli ora pejabat..
Yen cinta ora laksana
ati sekarat,
Urip langka gairah
tugel semangat..

Gong sekati ana ning jero kraton,
Munine wulan mulud bengi purnama..
Lamun cinta pengen kelakon,
Nawaitune aja setengah-tengah..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Goang Keraton"

Posting Komentar