Lirik Lagu Nunung Alvi - Tikungan Tajam

Lirik Lagu Tikungan Tajam - Nunung Alvi

Masih.. kebayang waktu pisahan
Kakang janji ngomong arep setia
Tapi bareng teka ning taiwan
Janjine sampeyan Ora nyata...

kakang wis kenang tikungan tajam
Karo wadon sing ana ning taiwan
Sampe klalen anak rabi sing ning umah
Sampe tega kakang khianat cinta

Reff:
Werua mekenen sun emong di tinggal
Najan urip selalu kesusahan...

Daripada urip serba kecukupan
Tapi kakange duwe wong wadon lian

kakang wis kenang tikungan tajam
Karo wadon sing ana ning taiwan
Sampe klalen anak rabi sing ning umah
Sampe tega kakang khianat cinta

Reff:
Werua mekenen sun emong di tinggal
Najan urip selalu kesusahan...

Daripada urip serba kecukupan
Tapi kakange duwe wong wadon lian

kakang wis kenang tikungan tajam
Karo wadon sing ana ning taiwan
Sampe klalen anak rabi sing ning umah
Sampe tega kakang khianat cinta

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Nunung Alvi - Tikungan Tajam"

Posting Komentar