Lirik Lagu Rudi Setro - Ikhlas Samiaji

Lirik Lagu Ikhlas Samiaji - Rudi Setro

Bokat Ninggang ning Mangsa
Urip lakon sengsara
Dihianati. . . lan dibohongi. . .
Ikhlas sun tak lakoni

Gerimis saban dalan
melaku sun dewekan
lara atine. . .lara batine. ..
Duuuh mengkenen akhire

Reff. Titis wanci bagja diri
kodrat, jodoh lan pati kuasae illahi
Menusa mung ngelakoni
mbok mengarep nemu seneng kang sejati

Ikhlas Wayang samiaji
mangga kula sukani rabi kula pun niki
Kula bade ngilari ganti
wong wadon kang saged ngajeni laki

Gerimis saban dalan
melaku sun dewekan
lara atine. . .lara batine
Duuuuh mengkenen akhire. . .

Reff. Titis wanci bagja diri
kodrat, jodoh lan pati kuasae illahi
Menusa mung ngelakoni
mbok mengarep nemu seneng kang sejati

Ikhlas Wayang samiaji
mangga kula sukani rabi kula pun niki
Kula bade ngilari ganti
wong wadon kang saged ngajeni laki

Bokat Ninggang ning Mangsa
Urip lakon sengsara
Dihianati. . . lan dibohongi. . .
Ikhlas sun tak lakoni. . .

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Rudi Setro - Ikhlas Samiaji"

Posting Komentar