Lirik Lagu Vivy Oktoviyani - Sewu Maaf

Lirik Lagu Sewu Maaf - Vivy Oktoviyani

Kenangan cinta wis kehapus
Lakon pait tek pendem jero
Wis langka kesempatan keloro...

Lawang ati wis nutup rapet
Bli mungkin bisa dibuka paksa
Wis langka celah nggo ngulang cinta...

Reff:
Sewu maaf kayane
Tetep bli mungkin bisa
Balikena rusake
Kesucian kula...

Apa pernah sampean
Bengen duweni melas
Ning kula sing ditinggal
Waktu semana...

Sampean ngilang langka bija...

Lawang ati wis nutup rapet
Bli mungkin bisa dibuka paksa
Wis langka celah nggo ngulang cinta...

Reff:
Sewu maaf kayane
Tetep bli mungkin bisa
Balikena rusake
Kesucian kula...

Apa pernah sampean
Bengen duweni melas
Ning kula sing ditinggal
Waktu semana...

Sampean ngilang langka bija...

Kenangan cinta wis kehapus
Lakon pait tek pendem jero
Wis langka kesempatan keloro...

Lawang ati wis nutup rapet
Bli mungkin bisa dibuka paksa
Wis langka celah nggo ngulang cinta...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Vivy Oktoviyani - Sewu Maaf"

Posting Komentar