Lirik Lagu Yani Ridho - Tua Ning Dalan

Lirik Lagu Tua Ning Dalan - Yani Ridho

Wis renta, di pangan usia
Sisa tenaga, nambah payah

Tambah umur tambah tua
Tenaga ya uwis langka

Mumpung lagi, masih pada rosa
Sing solota, wekel mekaya

Aja kanggo poya poya
Sing ingeta ning keluarga

Anak lan rabi, ning umah ngenteni

Reff:
Esuk sore lunga teka
Banting tulang luru pekaya

Mareki waya tua
Kanggo sangu liren ya angger langka

Kien masih ngayarana
Sing kampung, mangkat ning kota

Nyumponi ekonomi
Demi anak, lan rabi ning umah

Molak malik angger kangelan
Sampe tua ning dalan

Mumpung lagi, masih pada rosa
Sing solota, wekel mekaya

Aja kanggo poya poya
Sing ingeta ning keluarga

Anak lan rabi, ning umah ngenteni

Reff:
Esuk sore lunga teka
Banting tulang luru pekaya

Mareki waya tua
Kanggo sangu liren ya angger langka

Kien masih ngayarana
Sing kampung, mangkat ning kota

Nyumponi ekonomi
Demi anak, lan rabi ning umah

Molak malik angger kangelan
Sampe tua ning dalan

Wis renta, di pangan usia
Sisa tenaga, nambah payah

Tambah umur tambah tua
Tenaga ya uwis langka

Mumpung lagi, masih pada rosa
Sing solota, wekel mekaya

Aja kanggo poya poya
Sing ingeta ning keluarga

Anak lan rabi, ning umah ngenteni

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Yani Ridho - Tua Ning Dalan"

Posting Komentar