Lirik Lagu Aan Anisa - Pengen Dibolongi

Lirik Lagu Pengen Dibolongi - Aan Anisa

Rasa puyeng sun mandeng,
Jagat katone peteng
Pikiran ora karuan…,
Nyiksa ndemeni sampean

Wonge ganteng rupane,
Akas temen atine
Pegel sun ngentenane..,
Mengkel sun nyabarane

reff :
Ati kakang rapet temen,
Tresna kula sampe kependem
Mata kiwe sun kekeduten,
Batin nangis, rasane wis banget kangen

Banyu mata dadi saksi,
Mengenese..bli diladeni
Aduh kakang ana ning endi,
Ora tahan, kula pengen dibolongi

Wonge ganteng rupane,
Akas temen atine
Pegel sun ngentenane..,
Mengkel sun nyabarane

reff :
Ati kakang rapet temen,
Tresna kula sampe kependem
Mata kiwe sun kekeduten,
Batin nangis, rasane wis banget kangen

Banyu mata dadi saksi,
Mengenese..bli diladeni
Aduh kakang ana ning endi,
Ora tahan, kula pengen dibolongi

Rasa puyeng sun mandeng,
Jagat katone peteng
Pikiran ora karuan…,
Nyiksa ndemeni sampean

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Aan Anisa - Pengen Dibolongi"

Posting Komentar