Lirik Lagu Aas Rolani - Cikedung

Lirik Lagu Cikedung - Aas Rolani

Ning waktu kng keliwat
Kula pernah terpikat asmara
Salah sewijine pemuda
Wonge ganteng dambaanne jiwa

Cikedung dalane loyang
Desa jungjang
Andegane pedati
Ati rindu kakng sayang
Sing tek tunggu gawe lara ning ati...

Banyumata.....
Kang minangka dadi saksi
Wong sejen bli bkl weruh
Ning persoalane pribadi...

Mandana apa....
Lamon ora dadi siji'''
Sun pasrah jiwa ln raga
Karo sng pujaan ati....

Cikedung dalane loyang
Desa jungjang
Andegane pedati
Ati rindu kakng sayang
Sing tek tunggu gawe lara ning ati...

Banyumata.....
Kang minangka dadi saksi
Wong sejen bli bkl weruh
Ning persoalane pribadi...

Mandana apa....
Lamon ora dadi siji'''
Sun pasrah jiwa ln raga
Karo sng pujaan ati....

Ning waktu kng keliwat
Kula pernah terpikat asmara
Salah sewijine pemuda
Wonge ganteng dambaanne jiwa

Cikedung dalane loyang
Desa jungjang
Andegane pedati
Ati rindu kakng sayang
Sing tek tunggu gawe lara ning ati...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Aas Rolani - Cikedung"

Posting Komentar