Lirik Lagu Alex Sweet - Kelangan Bapa

Lirik lagu Kelangan Bapa - Alex Sweet

Nasibe kula wong bli due
Mangkat molah ning jaba negara
Pamitan sujud ning wong tua
Njaluk doane ning bapa lan sema

Telung tahun kula usaha
Ninggalaken sema lan bapa
Bli nyangka lan bli di duga
Oli telpon bapa ninggal dunya

Nelangsa kelangan bapa

Reff:
Duh getun ati keyungyun
Inget bengen kula di ayun
Ditembangi di Dongengi

Banyu mata netes saban dina
Pengen pisan balik ning desa
Arep ngembang ning makam e bapa

Telung tahun kula usaha
Ninggalaken sema lan bapa
Bli nyangka lan bli di duga
Oli telpon bapa ninggal dunya

Nelangsa kelangan bapa

Reff:
Duh getun ati keyungyun
Inget bengen kula di ayun
Ditembangi di Dongengi

Banyu mata netes saban dina
Pengen pisan balik ning desa
Arep ngembang ning makam e bapa

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Alex Sweet - Kelangan Bapa"

Posting Komentar