Lirik Lagu Tarling Aly Zovano - Ayu Adine

Lirik Lagu Tarling Ayu Adine - Aly Zovano

Ayu adine, karo kakange
Yen disawang loroane
Najan demenan,karo kakange
Sekiyen demen adine..

Yen arep sanja, kula dedonga
Muga muga kakange langka
Bisa demenan, karo adine
Arep ngomong sebenere..

Kita wis ora demen..
Ning kakange sira..
Sebenere kita demene ning sira...
Ayu adine, karo kakange...

Bonggan. .
Kakange wis bli perhatian
Yen dolan. .
Adine sing gawe wedang

Bonggan...
Kakange wis bli kaya bengen
Yen dolan...
Ngladeni lanang sejen
Los karo.. wong sejen..
Putus sekiyen gan bagen..
Gantine.. wis nemu..
Adi nira luwih ayu..

Yen arep sanja, kula dedonga
Muga muga kakange langka
Bisa demenan, karo adine
Arep ngomong sebenere..

Kita wis ora demen..
Ning kakange sira..
Sebenere kita demene ning sira...
Ayu adine, karo kakange...

Bonggan. .
Kakange wis bli perhatian
Yen dolan. .
Adine sing gawe wedang

Bonggan...
Kakange wis bli kaya bengen
Yen dolan...
Ngladeni lanang sejen
Los karo.. wong sejen..
Putus sekiyen gan bagen..
Gantine.. wis nemu..
Adi nira luwih ayu..

Yen arep sanja, kula dedonga
Muga muga kakange langka
Bisa demenan, karo adine
Arep ngomong sebenere..

Kita wis ora demen..
Ning kakange sira..
Sebenere kita demene ning sira...
Ayu adine, karo kakange...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aly Zovano - Ayu Adine"

Posting Komentar