Lirik Lagu Aronny Young ft Nok Neng Sagita - Janji Pasti

Lirik Lagu Janji Pasti - Aronny Young ft Nok Neng Sagita

LK:
Setulus Ati Cintane Kakang
Aja Watir Lan BingBang
Kakang Ora bohongan
Cuman Senok Smata Wayang

PR:
Cuman Sampean Sing Kula Syang
Najan Akeh Wong Lanang
Sugih Emas Kin'talan
Ora Bakal Kula Kegembang

LK:
Janji Pasti Ngawain Senok
Sedurunge Lebaran Haji
Apa Senok Uwis Siap
Wong Loro NGucap Hijab
Maskawine Seperangkat Sholat

PR:
KUla Butuh Bukti Kakang Gage
Ngomng Ning Mama Karo Mimi
Yen Bener Niat Temenan
Ora Arep Gawe Wirang
Kula Gelem Dikawin Sampean

DUET :
Bareng - Bareng Dedonga
Ning Gusti Kang Kuasa
Muga - Muga Bareng Segenah

PR:
Cuman Sampean Sing Kula Syang
Najan Akeh Wong Lanang
Sugih Emas Kin'talan
Ora Bakal Kula Kegembang

LK:
Janji Pasti Ngawain Senok
Sedurunge Lebaran Haji
Apa Senok Uwis Siap
Wong Loro NGucap Hijab
Maskawine Seperangkat Sholat

PR:
KUla Butuh Bukti Kakang Gage
Ngomng Ning Mama Karo Mimi
Yen Bener Niat Temenan
Ora Arep Gawe Wirang
Kula Gelem Dikawin Sampean

DUET:
Bareng - Bareng Dedonga
Ning Gusti Kang Kuasa
Muga - Muga Bareng Segenah
LK:
Setulus Ati Cintane Kakang
Aja Watir Lan BingBang
Kakang Ora bohongan
Cuman Senok Smata Wayang

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Aronny Young ft Nok Neng Sagita - Janji Pasti"

Posting Komentar