Lirik Lagu Delon Mahesta - Duda Setia

Lirik Lagu Duda Setia - Delon Mahesta

Dilawani sampe jungkel malik
Udan angin kakang dilakoni
Pengen nyenengaken rabi
Tapi durung ana bukti
Sing akhire kakang ditinggal kari

Aduh gusti kuataken ati
Aja sampe dadi frustasi
Senok ning luar negeri
Pengen bantu ning laki

Kakang janji ora bakal lali

Reff:
Najan senok ning negeri seberang
Kakange ning tanah jawa
Cuma bisaaaa Ngupai dedonga

Kudu nrima suratan
Bokat wis nasibe badan
Demi cita cita kita wong loro

Bagen dadi duda kakang setia

Aduh gusti kuataken ati
Aja sampe dadi frustasi
Senok ning luar negeri
Pengen bantu ning laki

Kakang janji ora bakal lali

Reff:
Najan senok ning negeri seberang
Kakange ning tanah jawa
Cuma bisaaaa Ngupai dedonga

Kudu nrima suratan
Bokat wis nasibe badan
Demi cita cita kita wong loro

Bagen dadi duda kakang setia

Dilawani sampe jungkel malik
Udan angin kakang dilakoni
Pengen nyenengaken rabi
Tapi durung ana bukti
Sing akhire kakang ditinggal kari

Aduh gusti kuataken ati
Aja sampe dadi frustasi
Senok ning luar negeri
Pengen bantu ning laki

Kakang janji ora bakal lali

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Delon Mahesta - Duda Setia"

Posting Komentar