Lirik Lagu Dewi Kirana - Jodoh Pegot

Lirik Lagu Jodoh Pegat - Dewi Kirana

Ampun tobat kula wis ora kuat,
Ibarat mikul wis terasa berat..
Najan masih abot batin emong copot,
Tapi nasib wis kudune jodo pegot..

Ora tahan kula wis ora tahan,
Due laki sering nglara pikiran..
Kaya wong ora betah jarang meneng ning umah,
Ning wong wadon anggepane kaya sampah..
Ampun tobat kula wis ora kuat..

Reff:
Nangapa kakang bengene kula nrima,
Pengen barengan urip sampe tekang tua..

Kakang wis tega nggawe laraning kula,
Kula gan ngerti kakang pengen dadi rabi..
Terserah wong lanang sing ndue wewenang,
Ning kula wis ngrasa bosen asal kulane pegaten..

Ora tahan kula wis ora tahan,
Due laki sering nglara pikiran..
Kaya wong ora betah jarang meneng ning umah,
Ning wong wadon anggepane kaya sampah..
Ampun tobat kula wis ora kuat..

Reff:
Nangapa kakang bengene kula nrima,
Pengen barengan urip sampe tekang tua..

Kakang wis tega nggawe laraning kula,
Kula gan ngerti kakang pengen dadi rabi..
Terserah wong lanang sing ndue wewenang,
Ning kula wis ngrasa bosen asal kulane pegaten..

Ora tahan kula wis ora tahan,
Due laki sering nglara pikiran..
Kaya wong ora betah jarang meneng ning umah,
Ning wong wadon anggepane kaya sampah..
Ampun tobat kula wis ora kuat..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Dewi Kirana - Jodoh Pegot"

Posting Komentar