Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Udan Banyu Mata

Lirik Lagu Tarling Udan Banyu Mata - Diana Sastra

Udan tangis waya sore
Bulan mulud ro likuran
Hijriyahna nalika semono
Pat belas telung puluh loro

Gedongana kuncinana
Wong mati mangsa wurunga
Jodo pati rejeki blai
Dumateng arsane ilahi

Reff :
oooooo.... Sayang
Kang masih gesang
Kirimaken sepotong doa
kanggo kang wis ora nana

Udan angin kan bisiki
Ana ngisi njone ati
Banyu mata berebes mili
Bareng ninggali tunggak jati

Reff :
oooooo.... Sayang
Kang masih gesang
Kirimaken sepotong doa
kanggo kang wis ora nana

Udan angin kan bisiki
Ana ngisi njone ati
Banyu mata berebes mili

Bareng ninggali tunggak jati

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Udan Banyu Mata"

Posting Komentar