Lirik Lagu Eddy Zacky - Pedes Ning Ucape

Lirik Lagu Pedes Ning Ucape - Eddy Zacky

Sampe kapan
Bli bakal ilang
Larane ning ati
Bli bakal mari

Hinaan omongan
Waktu barengan
Yen sira
Bli nrima bengen ngomonga

Tekade ning ati
Sampe tek gawa mati
Lara ning jero dada
Karna omongan sira

Lamon bengen bli nrima
Bli mungkin ngawin sira
Kader kita rumasa
Anake wong sengsara
Tapi sirane maksa
Pengen dikawin kita
Tulung sira ingeta

Sampe kapanBli bakal ilang
Larane ning ati
Bli bakal mari

Hinaan omongan
Waktu barengan
Yen sira
Bli nrima bengen ngomonga

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Eddy Zacky - Pedes Ning Ucape"

Posting Komentar