Lirik Lagu Tarling Esta Joss - Kebo Ngudag Jaran

Lirik Lagu Tarling Kebo Ngudag Jaran - Esta Joss

Demen sing awit prawan
sampe senok kawinan
Mung bisa mandeng
nyawang sing kadoan

Arep ngomong bli wani
minder rasaning ati
Apa maning kien
wong ayu due laki..

reff :
Ibarat kebo ngudag jaran
Bli mungkin bisa bebarengan..

Senajan kakang cinta mati
Tapi kakang wis ngaca diri..
Nangisa banyu mata getih
Ora bakal, dadi sawiji..

Arep ngomong bli wani
minder rasaning ati
Apa maning kien
wong ayu due laki..

reff :
Ibarat kebo ngudag jaran,
Bli mungkin bisa bebarengan..

Senajan kakang cinta mati
Tapi kakang wis ngaca diri..
Nangisa banyu mata getih
Ora bakal, dadi sawiji..

Demen sing awit prawan
sampe senok kawinan
Mung bisa mandeng
nyawang sing kadoan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Esta Joss - Kebo Ngudag Jaran"

Posting Komentar