Lirik Lagu Esta Joss - Susah Tapi Setia

Lirik Lagu Susah Tapi Setia - Esta Joss

Senajana sira kawine
Karo wong lanang sing sugih dunya
Tapi batine kaya kesiksa
Senajan akeh dunyane
Langka kesetiaane
 Kasih lan sayange dibagi mana mene

Senajana kita kawine
Karo anake wong ora due
Tapi bahagia lahir batine
Senajana bli due harta
Ning kita setia
Cinta kelawan raga
Wutuh kanggo kita

Reff:
Jare kuh enak kawin karo wong beruang
Segala gala cukup ora kekurangan
Tapi nangapa
Sering ngeluh jaluk pegatan

Jare kuh emong kawin karo kita wong miskin
Watir sengsara di empani sega aking
Tapi nangapa kien pengen kesanding
Aja ganggu rumah tangga kita
Kita wis bahagia urip karo nok wawas

Senajana kita kawine
Karo anake wong ora due
Tapi bahagia lahir batine
Senajana bli due harta
Ning kita setia
Cinta kelawan raga
Wutuh kanggo kita

Reff:
Jare kuh enak kawin karo wong beruang
Segala gala cukup ora kekurangan
Tapi nangapa
Sering ngeluh jaluk pegatan

Jare kuh emong kawin karo kita wong miskin
Watir sengsara di empani sega aking
Tapi nangapa kien pengen kesanding
Aja ganggu rumah tangga kita
Kita wis bahagia urip karo nok wawas

Senajana kita kawine
Karo anake wong ora due
Tapi bahagia lahir batine
Senajana bli due harta
Ning kita setia
Cinta kelawan raga
Wutuh kanggo kita

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Esta Joss - Susah Tapi Setia"

Posting Komentar