Lirik Lagu Ipang Supendi - Wadon Sejati

Lirik Lagu Wadon Sejati - Ipang Supendi

Kebayang dudu kenang ayune
Kedanan dudu kenang gemblenge
Kelingan bae kasih sayange
Setia nrima apa anane

Sun pengen luruh wadon sejati
Sing jujur nurut printae laki
Sing eman lan sehidup semati
Enak blenak bareng dilakoni

reff :
Godong joar paite bli kira-kira
Wadon sabar dadi isie suarga

Kembang mawar
sing wangi kembang melati
Wong sing sabar
yaiku wadon sejati
Lamun due rabi,
Arep pilih-pilih
wadon sing sejati

Sun pengen luruh wadon sejati
Sing jujur nurut printae laki
Sing eman lan sehidup semati
Enak blenak bareng dilakoni

reff :
Godong joar paite bli kira-kira
Wadon sabar dadi isie suarga

kembang mawar
sing wangi kembang melati
Wong sing sabar
yaiku wadon sejati
Lamun due rabi
Arep pilih-pilih
wadon sing sejati

Kebayang dudu kenang ayune
Kedanan dudu kenang gemblenge
Kelingan bae kasih sayange
Setia nrima apa anane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Ipang Supendi - Wadon Sejati"

Posting Komentar