Lirik Lagu Nunung Alvi - Kumis Tipis

Lirik Lagu Kumis Tipis - Nunung Alvi

Malam mingguan sun jalan jalan
Sun ketemu karo bocah lanang
Bocahe ganteng bagus rupane
Kumis tipis oh nambah manise

Ora disangka si kumis nyapa
Aduh gawe gemeter ning dada
Ana isine ana wirange
Tapi ati rasane bahagia
Si kumis tipis...

Si kumis tipis gawe kebayang ning mata
Si kumis tipis gawe sun kepikat tresna

Si kumis tipis gawe pikiran melayang
Si kumis tipis kekatonen bae sampean
Kapan bae waktune ketemu maning
Kapan bae waktune bisa kesanding

Ora disangka si kumis nyapa
Aduh gawe gemeter ning dada
Ana isine ana wirange
Tapi ati rasane bahagia
Si kumis tipis...

Si kumis tipis gawe kebayang ning mata
Si kumis tipis gawe sun kepikat tresna

Si kumis tipis gawe pikiran melayang
Si kumis tipis kekatonen bae sampean
Kapan bae waktune ketemu maning
Kapan bae waktune bisa kesanding

Malam mingguan sun jalan jalan
Sun ketemu karo bocah lanang
Bocahe ganteng bagus rupane
Kumis tipis oh nambah manise

Ora disangka si kumis nyapa
Aduh gawe gemeter ning dada
Ana isine ana wirange
Tapi ati rasane bahagia
Si kumis tipis

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Nunung Alvi - Kumis Tipis"

Posting Komentar