Lirik Lagu Nunung Alvi - Udar Gelung

Liriki Lagu Udar Gelung - Nunung Alvi

Sepine ngalam, wulan ngramyang-ngramyang
Kerlipe gumintang,
Gemercike ombak laut losari
Ning kono wong loro memadu kasih

Langite mendhung, cuaca mendukung
Hasrat bli kebendhung
Sampe rela, demi cinta udar gelung
Kien bingung ning ati rasa keduhung

reff :
Bengi wis diganti awan,
Langit mendung dadi terang
Kumbang jalang ngisep
madu langsung ilang

Bengi wis diganti awan,
Embun ning suket wilulang
Rasa sejuk sekien wis dadi gersang

Nasib kembang kang rupawan,
Layu gugur pinggir dalan
Kumbang jalang sekien…,
wis ganti pasangan

Langite mendhung, cuaca mendukung
Hasrat bli kebendhung
Sampe rela, demi cinta udar gelung
Kien bingung ning ati rasa keduhung

reff :
Bengi wis diganti awan,
Langit mendung dadi terang
Kumbang jalang ngisep
madu langsung ilang

Bengi wis diganti awan,
Embun ning suket wilulang
Rasa sejuk sekien wis dadi gersang

Nasib kembang kang rupawan,
Layu gugur pinggir dalan
Kumbang jalang sekien…,
wis ganti pasangan

Sepine ngalam, wulan ngramyang-ngramyang
Kerlipe gumintang,
Gemercike ombak laut losari
Ning kono wong loro memadu kasih

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Nunung Alvi - Udar Gelung"

Posting Komentar